Prímaenergia Zrt. tájékoztatása a koronavírussal kapcsolatban

Tisztelt Partnereink!

A koronavírus fertőzés kockázati szintjének és terjedésének csökkentése érdekében mi is lépéseket teszünk alkalmazottaink és ügyfeleink védelmére.
A Prímaenergia Zrt.  üzletmenet-folytonossági és válságkezelési tervet készített és fogadott el annak érdekében, hogy a kialakult körülmények között is biztosítsa a kiszolgálást  és ügyfelei további folyamatos ellátását.Az erre létrehozott munkacsoport tagjai napi szinten nyomon követik a COVID-19 vírussal kapcsolatos helyzetet, céljuk a globális járvánnyal kapcsolatos készültség megfelelő szinten tartása.Követjük a Nemzeti Népegészségügyi Központ javaslatát és úgy döntöttünk, hogy 2020. március 16-tól kezdődően elsősorban otthonról végezzük el  ügyfélszolgálati, adminisztratív és irodai feladatainkat.

Egyértelmű stratégiát alakítottunk ki a koronavírus lehetséges hatásainak enyhítésére és a megfelelő kommunikáció illetve adatkezelés biztosítására.Mindez magában foglalja az összes tárolt adat és alkalmazás, szolgáltatás elérhetővé tételét, valamint annak lehetővé tételét, hogy dolgozóink biztonságosan hozzáférhessenek a munkájukhoz szükséges alkalmazásokhoz, levelezéshez valamint minden egyéb szükséges adathoz/információhoz - mind az irodában, mind otthonukban.

 

A korábban is megszokott kommunikációs csatornák:

 

elérhetőségeink működnek, kollégáink továbbra is állnak rendelkezésükre.

 

Mind ezek mellett a következőket kérjük önöktől:

 

  • A lehető legnagyobb mértékben kerülni kell a készpénzes értékesítést, kérjük, hogy  az elkövetkező időben a  bankkártyás fizetést használják. (így nem érnek hozzá ismeretlen eredetű készpénzhez)
  • Postahivatalokban, OFSZ fizetési pontokon, Lapker Üzletekben lehetőség van Prímakupon megvásárlására, működik Online rendelés, így elkerülhető a készpénzes fizetés.

 

Gázfutárjaink házhoz szállítanak, kesztyűben dolgoznak, rendszeresen takarítják járműveiket, fertőtlenítik kezüket, a kockázat csökkentése érdekében

Üzemeinkben a beléptetés rendjét megszigorítottuk megelőzendő a fertőzés bejutását.

 

Kérjük Önöket, segítsék kollégáink munkáját, a biztonságos, folyamatos gázellátás érdekében.

 

Tisztelettel:

 

 

Kirilly Tamás

Üzemeltetési Igazgató